Kalorilaskuri

Uppopaistaminen

Uppopaistaminen

Keskustelun päävalikko > Ravinto > Uppopaistaminen

Jos olet jäsen, kirjaudu tästä!

Vastaa

 
Lupauduin osallistumaan tänä iltana falafelien tekoon ja syömiseen, ja ne on tarkoitus käsittääkseni uppopaistaa. Osaako kukaan sanoa, minkälaisen määrän öljyä merkkaisin kalorilaskuriin??

Melko hankala kysymys, mutta löytyisiköhän mistään tietoa, minkälainen määrä öljyä imeytyy ruoka-aineeseen uppopaistaessa? Riippuu varmaan paistettavasta asiastakin - falafelpallerot varmaan imaisevat sitä suht tehokkaasti.

Kertokaahan, jos tiedätte/arvelette jotain :)
Kirjoita vastausVastaa tähän viestiin
pe 11.9.2009
Aktiivisuus foorumissa ja ryhmissä
Viestejä 88
0
 

No en osaa sanoa miten paljon sitä öljyä imeytyy pallukkaan. Mutta eikö se falafel löydy ihan haulla tuolta ruokapuolelta? Ite olen ainakin merkannut suoraan sieltä, vaikka kotitekoisia ovat olleetkin.
Kirjoita vastausVastaa tähän viestiin
pe 11.9.2009
Aktiivisuus foorumissa ja ryhmissä
Viestejä 39
0
 

Punnitse yks ennen ja jälkeen paistamisen ja katso erotus?
Kirjoita vastausVastaa tähän viestiin
pe 11.9.2009
Aktiivisuus foorumissa ja ryhmissä
Viestejä 1769
0
 

 Jmal kirjoitti...
punnitse yks ennen ja jälkeen paistamisen ja katso erotus?
Ei toimi ihan noin. Kun pudotat sen palleron sinne öljyyn, siitä rätisee vesi ulos ja tilalle tulee rasvaa. Noudattaisin Pingun ohjetta. Ainakin tuolta listasta löytyy ihan finelin uppopaistettujen pyöryköiden tiedot.
Kirjoita vastausVastaa tähän viestiin
la 12.9.2009
Aktiivisuus foorumissa ja ryhmissä
Viestejä 201
0
 

Kas niinhän tuo löytyykin listalta, en tajunnut etsiä niitä muulla kuin reseptihaulla! Anteeksi häiriköinti - palasin vasta käyttämään kalorilaskuria ja näköjään vähän tökkii :)
Kirjoita vastausVastaa tähän viestiin
la 12.9.2009
Aktiivisuus foorumissa ja ryhmissä
Viestejä 88
0
 

 Nananas kirjoitti...
 Jmal kirjoitti...
punnitse yks ennen ja jälkeen paistamisen ja katso erotus?
Ei toimi ihan noin. Kun pudotat sen palleron sinne öljyyn, siitä rätisee vesi ulos ja tilalle tulee rasvaa. Noudattaisin Pingun ohjetta. Ainakin tuolta listasta löytyy ihan finelin uppopaistettujen pyöryköiden tiedot.
punnitsee öljyn ennen ja jälkeen uppopaistamisen? :D
Kirjoita vastausVastaa tähän viestiin
su 13.9.2009
Aktiivisuus foorumissa ja ryhmissä
Viestejä 1769
0
 

 

Vastaa
Keskustelun päävalikko > Ravinto > Uppopaistaminen