Lohikeitto

Laita noin litra vettä kiehumaan, lisää kuutioiksi pilkottu lohifilee (n.300-400 g) kiehumaan.

Lisää suolaa ja mustapippuria.

Anna kalan kiehua hetken, lisää sitten n. 300-400 g perunasipulisekoitusta joukkoon kiehumaan.

Anna kiehua hetken, lisää sitten ruokakermaa 2 dl, ja lopuksi tilliä reilusti.

Anna hautua vielä jonkin aikaa, mausta tarpeen mukaan vielä suolalla ja mustapippurilla.

Amadina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilli tuore0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%11g17kcal0.3g0.3g1.6g0g
Rainbow perunasipulisekoitus18g12kcal0.3g2.7g0g0.3g
Vesi52g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee18g36kcal3.4g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g129kcal8g6g8.2g0.6g
Valittu annoskoko100g64kcal4g3g4.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna50g32kcal2g1.5g2.1g0.2g
Arvot/100g100g64kcal4g3g4.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=31481