Lihakeitto

Keitäliha kypsäksi ja paloittele
pilko kasvikset ja pistä pataan ja kypsennä
mausta lopuksi suolaalla ja pippurilla.

Make79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, 2 isoa0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)8.3g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Vesi42g0kcal0g0g0g0g
Peruna (vanha, kuorittu)12g10kcal0.2g2.2g0g0.1g
Purjosipuli10g2kcal0.2g0.2g0g0.2g
Lanttu12g3.1kcal0.1g0.6g0g0.2g
Keittoliha naudan lavasta14g22kcal2.9g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g78kcal7g6.8g2.2g1.2g
Valittu annoskoko100g39kcal3.5g3.4g1.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna50g20kcal1.8g1.7g0.6g0.3g
Arvot/100g100g39kcal3.5g3.4g1.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=32899