Kasvissosekeitto

Pilko ainekset kattilaan ja laita vettä niin että vihannekset peittyvät.

Kun neste alkaa kiehua lisää kasvisliemikuutio ja mausteet (suola, valkopippuri, valkosipulijauhe, yrittimauste).

Kun vihannekset ovat kypsiä muussaa ne esim.

sauvasekottimella.

Kiehauta ja nauti.

Huom.

Muista pilkkoa lanttu pieniksi osiksi sillä se kypsyy hitaiten muihin vihanneksiin nähden.

Tristan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow4.3g11kcal0.4g0.4g0.9g0.1g
Sipuli (kuorittu)21g5.7kcal0.3g1g0g0.4g
Lanttu6.4g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g26g7.1kcal0.2g1.5g0.1g0.6g
Peruna (vanha, kuorittu)43g35kcal0.8g7.5g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g121kcal3.6g21.4g2g3.2g
Valittu annoskoko100g60kcal1.8g10.7g1g1.6g
Annoskoko puolitettuna50g30kcal0.9g5.4g0.5g0.8g
Arvot/100g100g60kcal1.8g10.7g1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=43650