Poronkäristys lapin malliin

Laita valurautapata levylle lämpeämään.

Kuumenna pata ja lisää sitten silava.

Anna silavan ruskistua ja lisää sitten voi ja jäinen liha.

Ruskista liha.

Lisää sipuli, pippuri, suola ja vesi.

Anna lihan hautua hiljalleen poristen.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Suopursu54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha292g370kcal63g0g13.1g0g
Voi 40% rasvaa 29g109kcal0.6g0.6g11.8g0g
Sipuli (kuorittu)146g39kcal1.9g7g0.3g2.5g
Mustapippuri 7g20kcal0.8g2.7g0.2g1.9g
Suola, annos 3g8.7g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 466g0kcal0g0g0g0g
Pekoni, raaka (Pirkka), annos 50g53g147kcal7.3g0.5g12.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2002g1371kcal147.2g21.6g76g8.8g
Valittu annoskoko1001g686kcal73.6g10.8g38g4.4g
Annoskoko puolitettuna501g343kcal36.8g5.4g19g2.2g
Arvot/100g100g69kcal7.4g1.1g3.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157585