Uunikala

Laita lohifilee uunivuokaan ja hiero sen pintaan suolaa, sekä laita sitruunapippuria.

Levitä creme bonjour tasaisesti kalan päälle.

Sitten lisää kuorittu, suikaloitu sipuli sekä jäiset katkaravut.

Laita kala uuniin kypsymään n.30-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee63g122kcal11.7g0g8.4g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%13g16kcal0.4g0.2g1.6g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Katkarapu pienet (pirkka)9g6.2kcal1.4g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana206g299kcal27.4g2.2g20.2g0.6g
Valittu annoskoko103g149kcal13.7g1.1g10.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna52g75kcal6.9g0.6g5.1g0.2g
Arvot/100g100g145kcal13.3g1.1g9.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116551