Lohisalaatti

Sulata siivilässä kuuman veden alla parsakaali.

Aloita lohifileiden ruskistaminen oliiviöljyn kanssa, hajoita kypsä lohi "silpuksi" pannuun lastan avulla ja lisää mausteita sekä sitruunamehua mielesi mukaan.

Kun lohi on kypsää, lisää 1 rkl valkosipulivoita ja jäiset pinaattipalat pannuun.

Ruskistele ja paistele kunnes pinaatti ja lohi ovat hyvää pataa keskenään (pinaatti sulanutta), lisää parsakaalit ja toinen voinappi.

Anna paistua ja lämmetä kunnolla, voi syödä sellaisenaan, kylmänä tai lämpimänä.

Helppo ja hyvää!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Aisana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattipakaste 150g16g2.2kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Lohifilee31g61kcal5.8g0g4.2g0g
Parsakaali pakaste Rainbow52g10kcal1.6g1g0g1.3g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g3.1g20kcal0g0.1g2.2g0g
Oliiviöljy 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana207g212kcal15.4g2.4g15.8g3g
Valittu annoskoko103g106kcal7.7g1.2g7.9g1.5g
Annoskoko puolitettuna52g53kcal3.9g0.6g4g0.8g
Arvot/100g100g102kcal7.4g1.2g7.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151192