Appelsiinikala

Yrttifondin sijaan Hummerifondia 1.5 rkl
appelsiinin kuoriraastetta puolen appelsiinin verran

Jaa filee 4 annospalaan ja mausta ne suolalla.

Vatkaa yhteen kerma, jauhot ja hummerifondi, hyvin pestyn appelsiinin kuoriraaste, timjami ja ruohosipuli.

Kaada seos laakeapohjaiseen kattilaan ja kiehauta.

Lisää kalapalat.

Anna kalan hautua kastikkeessa 6-7 minuuttia ilman kantta.

Koristele tuoreella timjamilla tai ruohosipulilla ja appelsiininkuoriraasteella.

Tarjoa uunijuuresten kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuhafile75g54kcal12.2g2.9g0.5g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g25g14kcal0.8g1.6g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.6g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Fondikuutio Yrttikimppu (Maggi), annos 15g1.9g7.4kcal0.1g0.4g0.6g0g
Appelsiinin kuori, annos 100g0.6g0.6kcal0g0.2g0g0.1g
Timjami 0g0.1kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli 2.5g0.6kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana213g157kcal26.4g11g3.2g0.4g
Valittu annoskoko106g79kcal13.2g5.5g1.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna53g39kcal6.6g2.8g0.8g0.1g
Arvot/100g100g74kcal12.4g5.2g1.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148136