Peruna porkkana lanttu juttu

Kuori ja pilko vihannekset, perunat kannattaa halkaista neljään veneen muotoiseen osaan, muut vihannekset noin 3cm paksuisiksi paloiksi.

Paista lihanpalat kera sipulin, sipulin voi joko paloa tai silputa, miten haluaa.

Valkosipulia voi laittaa maun mukaan.

Keitä perunoita 10minuuttia, muita vihanneksia 5min (eli sitte ku perunat ollu 5min ni panee loput sekaan)

laita kaikki ainekset oliiviöljyllä siveltyyn uunivuokaan.

Uunissa 175c noin tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1910 grammaa

Irski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan palapaistikuutio (Atria), annos 100g2.3g3kcal0.5g0g0.1g0g
Lanttu1.8g0.4kcal0g0.1g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g4g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Porkkana 2.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.3g2.6kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g19kcal1.2g1.4g0.8g0.2g
Valittu annoskoko11g9kcal0.6g0.7g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g5kcal0.3g0.4g0.2g0.1g
Arvot/100g100g83kcal5.4g6.3g3.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=241319