Lohikeitto sunnuntaina

Lisää kalaliemeen muutama laakerin lehti, valko- ja maustepippuri, suikaloidut kasvikset ja kalapalat.

Keitä kypsäksi, lisää kerma, nokare voita ja paljon tilli- ja persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3.9g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee2.3g4.6kcal0.4g0g0.3g0g
Peruna, vanha, kuorittu 2g1.5kcal0g0.3g0g0g
Porkkana 1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Palsternakka 0.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g0g0kcal0g0g0g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl0.8g2.8kcal0g0g0.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Tilli, tuore 0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g21kcal0.8g1g1.4g0g
Valittu annoskoko11g10kcal0.4g0.5g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna6g5kcal0.2g0.3g0.4g0g
Arvot/100g100g91kcal3.5g4.4g6.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101402