Uunikala

Laita lohifilee uunivuokaan ja hiero sen pintaan suolaa, sekä laita sitruunapippuria.

Levitä creme bonjour tasaisesti kalan päälle.

Sitten lisää kuorittu, suikaloitu sipuli sekä jäiset katkaravut.

Laita kala uuniin kypsymään n.30-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee7g14kcal1.3g0g0.9g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%1.4g1.8kcal0g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Katkarapu pienet (pirkka)1.1g0.7kcal0.2g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g34kcal3g0.2g2.2g0g
Valittu annoskoko12g17kcal1.5g0.1g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna6g8kcal0.8g0.1g0.6g0g
Arvot/100g100g145kcal12.9g0.9g9.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116551