Lohisalaatti

Sulata siivilässä kuuman veden alla parsakaali.

Aloita lohifileiden ruskistaminen oliiviöljyn kanssa, hajoita kypsä lohi "silpuksi" pannuun lastan avulla ja lisää mausteita sekä sitruunamehua mielesi mukaan.

Kun lohi on kypsää, lisää 1 rkl valkosipulivoita ja jäiset pinaattipalat pannuun.

Ruskistele ja paistele kunnes pinaatti ja lohi ovat hyvää pataa keskenään (pinaatti sulanutta), lisää parsakaalit ja toinen voinappi.

Anna paistua ja lämmetä kunnolla, voi syödä sellaisenaan, kylmänä tai lämpimänä.

Helppo ja hyvää!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Aisana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattipakaste 150g175g25kcal3.3g0.7g0.9g2.3g
Lohifilee350g682kcal65.4g0g47.2g0g
Parsakaali pakaste Rainbow583g117kcal17.5g11.7g0g14.6g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g35g224kcal0.4g1g24.8g0g
Oliiviöljy 16g139kcal0g0g15.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2317g2373kcal173.2g26.8g177.2g33.8g
Valittu annoskoko1158g1186kcal86.6g13.4g88.6g16.9g
Annoskoko puolitettuna579g593kcal43.3g6.7g44.3g8.5g
Arvot/100g100g102kcal7.5g1.2g7.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151192