Peruna porkkana lanttu juttu

Kuori ja pilko vihannekset, perunat kannattaa halkaista neljään veneen muotoiseen osaan, muut vihannekset noin 3cm paksuisiksi paloiksi.

Paista lihanpalat kera sipulin, sipulin voi joko paloa tai silputa, miten haluaa.

Valkosipulia voi laittaa maun mukaan.

Keitä perunoita 10minuuttia, muita vihanneksia 5min (eli sitte ku perunat ollu 5min ni panee loput sekaan)

laita kaikki ainekset oliiviöljyllä siveltyyn uunivuokaan.

Uunissa 175c noin tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1910 grammaa

Irski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan palapaistikuutio (Atria), annos 100g25g33kcal5.3g0g1.3g0g
Lanttu19g4.7kcal0.2g0.9g0.1g0.3g
Peruna, keskikokoinen 60g43g26kcal0.6g5.5g0g0.4g
Porkkana 24g7.8kcal0.1g1.3g0g0.6g
Sipuli 6.2g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Oliiviöljy 3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana239g200kcal12.6g16g9g2.8g
Valittu annoskoko119g100kcal6.3g8g4.5g1.4g
Annoskoko puolitettuna60g50kcal3.2g4g2.3g0.7g
Arvot/100g100g84kcal5.3g6.7g3.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=241319