Appelsiinikala

Yrttifondin sijaan Hummerifondia 1.5 rkl
appelsiinin kuoriraastetta puolen appelsiinin verran

Jaa filee 4 annospalaan ja mausta ne suolalla.

Vatkaa yhteen kerma, jauhot ja hummerifondi, hyvin pestyn appelsiinin kuoriraaste, timjami ja ruohosipuli.

Kaada seos laakeapohjaiseen kattilaan ja kiehauta.

Lisää kalapalat.

Anna kalan hautua kastikkeessa 6-7 minuuttia ilman kantta.

Koristele tuoreella timjamilla tai ruohosipulilla ja appelsiininkuoriraasteella.

Tarjoa uunijuuresten kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuhafile85g61kcal13.7g3.3g0.6g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g28g16kcal0.9g1.8g0.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.7g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Fondikuutio Yrttikimppu (Maggi), annos 15g2.1g8.3kcal0.1g0.4g0.7g0g
Appelsiinin kuori, annos 100g0.7g0.7kcal0g0.2g0g0.1g
Timjami 0g0.1kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli 2.8g0.6kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana239g177kcal29.6g12.4g3.8g0.4g
Valittu annoskoko120g89kcal14.8g6.2g1.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna60g44kcal7.4g3.1g1g0.1g
Arvot/100g100g74kcal12.4g5.2g1.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148136