Mimpun lohi-katkarapu-perunasalaatti

Herkullinen proteiinipitoinen ruoka täynnä hyviä rasvoja.

Keitä perunat, lohko kuutioiksi.

Anna katkarapujen sulaa.

Pilko ja sekoita ainekset.

Mausta teelusikallisella sitruunapippuria ja lorauksella limemehua.

Ruohosipuli koristaa kivasti.

Jättämällä perunan pois, tulee möhnästä herkullinen täyte esim.

rieskoihin tai uuniperunaan tms.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 531 grammaa

Mimppu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sinihomejuusto, Pirkka 125g70g234kcal15.3g0.2g19.5g0g
Katkarapu pienet (pirkka)113g74kcal16.9g0g0.8g0g
Sipuli, kokonainen 50g56g15kcal0.7g2.7g0.1g0.4g
Peruna, uusi, keitetty, suolaa 450g348kcal7.6g72.1g0.9g4.5g
Lohi281g467kcal47g0g30.9g0g
Kermaviili (Ingman), annos 100g225g135kcal7.2g16g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2390g2547kcal189.4g182g113.4g9.8g
Valittu annoskoko1195g1274kcal94.7g91g56.7g4.9g
Annoskoko puolitettuna597g637kcal47.4g45.5g28.4g2.5g
Arvot/100g100g107kcal7.9g7.6g4.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=66274