Lohisalaatti

Sulata siivilässä kuuman veden alla parsakaali.

Aloita lohifileiden ruskistaminen oliiviöljyn kanssa, hajoita kypsä lohi "silpuksi" pannuun lastan avulla ja lisää mausteita sekä sitruunamehua mielesi mukaan.

Kun lohi on kypsää, lisää 1 rkl valkosipulivoita ja jäiset pinaattipalat pannuun.

Ruskistele ja paistele kunnes pinaatti ja lohi ovat hyvää pataa keskenään (pinaatti sulanutta), lisää parsakaalit ja toinen voinappi.

Anna paistua ja lämmetä kunnolla, voi syödä sellaisenaan, kylmänä tai lämpimänä.

Helppo ja hyvää!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Aisana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattipakaste 150g19g2.6kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Lohifilee38g73kcal7g0g5.1g0g
Parsakaali pakaste Rainbow63g13kcal1.9g1.2g0g1.6g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g3.7g24kcal0g0.1g2.7g0g
Oliiviöljy 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana248g254kcal18.6g2.8g19.2g3.6g
Valittu annoskoko124g127kcal9.3g1.4g9.6g1.8g
Annoskoko puolitettuna62g64kcal4.7g0.7g4.8g0.9g
Arvot/100g100g102kcal7.5g1.1g7.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151192