Appelsiinikala

Yrttifondin sijaan Hummerifondia 1.5 rkl
appelsiinin kuoriraastetta puolen appelsiinin verran

Jaa filee 4 annospalaan ja mausta ne suolalla.

Vatkaa yhteen kerma, jauhot ja hummerifondi, hyvin pestyn appelsiinin kuoriraaste, timjami ja ruohosipuli.

Kaada seos laakeapohjaiseen kattilaan ja kiehauta.

Lisää kalapalat.

Anna kalan hautua kastikkeessa 6-7 minuuttia ilman kantta.

Koristele tuoreella timjamilla tai ruohosipulilla ja appelsiininkuoriraasteella.

Tarjoa uunijuuresten kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuhafile882g635kcal142.9g34.4g6.2g0g
Suola, annos 3g7.4g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g294g162kcal9.1g18.8g5.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.4g25kcal0.7g5.1g0.1g0.3g
Fondikuutio Yrttikimppu (Maggi), annos 15g22g87kcal0.7g4.4g7.5g0g
Appelsiinin kuori, annos 100g7.4g7.1kcal0.1g1.8g0g0.8g
Timjami 0.4g1.2kcal0g0.1g0g0.2g
Ruohosipuli 29g6.6kcal0.4g0.5g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1848kcal307.8g130.2g39.8g4g
Valittu annoskoko1250g924kcal153.9g65.1g19.9g2g
Annoskoko puolitettuna625g462kcal77g32.6g10g1g
Arvot/100g100g74kcal12.3g5.2g1.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148136