Lohisalaatti

Sulata siivilässä kuuman veden alla parsakaali.

Aloita lohifileiden ruskistaminen oliiviöljyn kanssa, hajoita kypsä lohi "silpuksi" pannuun lastan avulla ja lisää mausteita sekä sitruunamehua mielesi mukaan.

Kun lohi on kypsää, lisää 1 rkl valkosipulivoita ja jäiset pinaattipalat pannuun.

Ruskistele ja paistele kunnes pinaatti ja lohi ovat hyvää pataa keskenään (pinaatti sulanutta), lisää parsakaalit ja toinen voinappi.

Anna paistua ja lämmetä kunnolla, voi syödä sellaisenaan, kylmänä tai lämpimänä.

Helppo ja hyvää!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Aisana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattipakaste 150g189g26kcal3.6g0.8g0.9g2.5g
Lohifilee378g736kcal70.6g0g51g0g
Parsakaali pakaste Rainbow629g126kcal18.9g12.6g0g15.7g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g38g242kcal0.4g1.1g26.8g0g
Oliiviöljy 17g150kcal0g0g17g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2560kcal187g29g191.4g36.4g
Valittu annoskoko1250g1280kcal93.5g14.5g95.7g18.2g
Annoskoko puolitettuna625g640kcal46.8g7.3g47.9g9.1g
Arvot/100g100g102kcal7.5g1.2g7.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151192