Poronkäristys lapin malliin

Laita valurautapata levylle lämpeämään.

Kuumenna pata ja lisää sitten silava.

Anna silavan ruskistua ja lisää sitten voi ja jäinen liha.

Ruskista liha.

Lisää sipuli, pippuri, suola ja vesi.

Anna lihan hautua hiljalleen poristen.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Suopursu54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha364g462kcal78.6g0g16.4g0g
Voi 40% rasvaa 36g137kcal0.7g0.7g14.8g0g
Sipuli (kuorittu)182g49kcal2.4g8.7g0.4g3.1g
Mustapippuri 8.7g24kcal1g3.3g0.3g2.3g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 582g0kcal0g0g0g0g
Pekoni, raaka (Pirkka), annos 50g66g184kcal9.2g0.6g15.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1712kcal183.8g26.6g95.2g10.8g
Valittu annoskoko1250g856kcal91.9g13.3g47.6g5.4g
Annoskoko puolitettuna625g428kcal46g6.7g23.8g2.7g
Arvot/100g100g69kcal7.4g1.1g3.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157585