Peruna porkkana lanttu juttu

Kuori ja pilko vihannekset, perunat kannattaa halkaista neljään veneen muotoiseen osaan, muut vihannekset noin 3cm paksuisiksi paloiksi.

Paista lihanpalat kera sipulin, sipulin voi joko paloa tai silputa, miten haluaa.

Valkosipulia voi laittaa maun mukaan.

Keitä perunoita 10minuuttia, muita vihanneksia 5min (eli sitte ku perunat ollu 5min ni panee loput sekaan)

laita kaikki ainekset oliiviöljyllä siveltyyn uunivuokaan.

Uunissa 175c noin tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1910 grammaa

Irski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan palapaistikuutio (Atria), annos 100g262g340kcal55g0g13.1g0g
Lanttu196g49kcal2g9g0.6g3.5g
Peruna, keskikokoinen 60g445g267kcal6.7g57.9g0.4g4g
Porkkana 249g81kcal1.5g13.8g0.5g6.3g
Sipuli 65g20kcal0.8g3.1g0.1g1.1g
Oliiviöljy 33g289kcal0g0g32.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2094kcal132g167.6g94.8g29.8g
Valittu annoskoko1250g1047kcal66g83.8g47.4g14.9g
Annoskoko puolitettuna625g524kcal33g41.9g23.7g7.5g
Arvot/100g100g84kcal5.3g6.7g3.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=241319