Mimpun lohi-katkarapu-perunasalaatti

Herkullinen proteiinipitoinen ruoka täynnä hyviä rasvoja.

Keitä perunat, lohko kuutioiksi.

Anna katkarapujen sulaa.

Pilko ja sekoita ainekset.

Mausta teelusikallisella sitruunapippuria ja lorauksella limemehua.

Ruohosipuli koristaa kivasti.

Jättämällä perunan pois, tulee möhnästä herkullinen täyte esim.

rieskoihin tai uuniperunaan tms.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 531 grammaa

Mimppu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sinihomejuusto, Pirkka 125g584g1956kcal128.4g1.8g163.5g0g
Katkarapu pienet (pirkka)942g622kcal141.2g0g6.6g0g
Sipuli, kokonainen 50g471g127kcal6.1g22.6g0.9g3.3g
Peruna, uusi, keitetty, suolaa 3767g2916kcal63.3g603.4g7.5g37.7g
Lohi2354g3908kcal393.1g0g258.9g0g
Kermaviili (Ingman), annos 100g1883g1130kcal60.3g133.7g37.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g21316kcal1584.8g1523g950.2g82g
Valittu annoskoko10000g10658kcal792.4g761.5g475.1g41g
Annoskoko puolitettuna5000g5329kcal396.2g380.8g237.6g20.5g
Arvot/100g100g107kcal7.9g7.6g4.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=66274