Lohikeitto sunnuntaina

Lisää kalaliemeen muutama laakerin lehti, valko- ja maustepippuri, suikaloidut kasvikset ja kalapalat.

Keitä kypsäksi, lisää kerma, nokare voita ja paljon tilli- ja persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi444g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee267g520kcal49.8g0g36g0g
Peruna, vanha, kuorittu 222g169kcal4.2g34.4g0.4g2.2g
Porkkana 111g36kcal0.7g6.2g0.2g2.8g
Palsternakka 67g42kcal0.3g7.9g0.3g3g
Sipuli 53g16kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g5.3g3.5kcal0.4g0.5g0g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl89g317kcal1.8g2.7g33.8g0g
Voi, 1 tl, 5 g8.9g65kcal0.1g0.1g7.1g0g
Tilli, tuore 8.9g2.7kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2552g2344kcal116.6g109g156g18.2g
Valittu annoskoko1276g1172kcal58.3g54.5g78g9.1g
Annoskoko puolitettuna638g586kcal29.2g27.3g39g4.6g
Arvot/100g100g92kcal4.6g4.3g6.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101402