Poronkäristys lapin malliin

Laita valurautapata levylle lämpeämään.

Kuumenna pata ja lisää sitten silava.

Anna silavan ruskistua ja lisää sitten voi ja jäinen liha.

Ruskista liha.

Lisää sipuli, pippuri, suola ja vesi.

Anna lihan hautua hiljalleen poristen.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Suopursu54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha375g476kcal81g0g16.9g0g
Voi 40% rasvaa 38g141kcal0.7g0.7g15.2g0g
Sipuli (kuorittu)187g51kcal2.4g9g0.4g3.2g
Mustapippuri 9g25kcal1g3.4g0.3g2.4g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 600g0kcal0g0g0g0g
Pekoni, raaka (Pirkka), annos 50g68g189kcal9.4g0.6g16.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2574g1763kcal189g27.4g98g11.2g
Valittu annoskoko1287g881kcal94.5g13.7g49g5.6g
Annoskoko puolitettuna644g441kcal47.3g6.9g24.5g2.8g
Arvot/100g100g69kcal7.3g1.1g3.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157585