Mimpun lohi-katkarapu-perunasalaatti

Herkullinen proteiinipitoinen ruoka täynnä hyviä rasvoja.

Keitä perunat, lohko kuutioiksi.

Anna katkarapujen sulaa.

Pilko ja sekoita ainekset.

Mausta teelusikallisella sitruunapippuria ja lorauksella limemehua.

Ruohosipuli koristaa kivasti.

Jättämällä perunan pois, tulee möhnästä herkullinen täyte esim.

rieskoihin tai uuniperunaan tms.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 531 grammaa

Mimppu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sinihomejuusto, Pirkka 125g7.7g26kcal1.7g0g2.2g0g
Katkarapu pienet (pirkka)13g8.3kcal1.9g0g0.1g0g
Sipuli, kokonainen 50g6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Peruna, uusi, keitetty, suolaa 50g39kcal0.8g8g0.1g0.5g
Lohi31g52kcal5.2g0g3.4g0g
Kermaviili (Ingman), annos 100g25g15kcal0.8g1.8g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana266g283kcal21g20.2g12.6g1g
Valittu annoskoko133g142kcal10.5g10.1g6.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna66g71kcal5.3g5.1g3.2g0.3g
Arvot/100g100g107kcal7.9g7.6g4.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=66274