Uunikala

Laita lohifilee uunivuokaan ja hiero sen pintaan suolaa, sekä laita sitruunapippuria.

Levitä creme bonjour tasaisesti kalan päälle.

Sitten lisää kuorittu, suikaloitu sipuli sekä jäiset katkaravut.

Laita kala uuniin kypsymään n.30-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee6061g11818kcal1133.3g0g818.2g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%1212g1576kcal36.4g24.2g157.6g1.2g
Sipuli (kuorittu)1818g491kcal23.6g87.3g3.6g30.9g
Katkarapu pienet (pirkka)909g600kcal136.4g0g6.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g28970kcal2659.4g223g1971.6g64.2g
Valittu annoskoko10000g14485kcal1329.7g111.5g985.8g32.1g
Annoskoko puolitettuna5000g7243kcal664.9g55.8g492.9g16.1g
Arvot/100g100g145kcal13.3g1.1g9.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116551