Lohisalaatti

Sulata siivilässä kuuman veden alla parsakaali.

Aloita lohifileiden ruskistaminen oliiviöljyn kanssa, hajoita kypsä lohi "silpuksi" pannuun lastan avulla ja lisää mausteita sekä sitruunamehua mielesi mukaan.

Kun lohi on kypsää, lisää 1 rkl valkosipulivoita ja jäiset pinaattipalat pannuun.

Ruskistele ja paistele kunnes pinaatti ja lohi ovat hyvää pataa keskenään (pinaatti sulanutta), lisää parsakaalit ja toinen voinappi.

Anna paistua ja lämmetä kunnolla, voi syödä sellaisenaan, kylmänä tai lämpimänä.

Helppo ja hyvää!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Aisana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattipakaste 150g200g28kcal3.8g0.8g1g2.6g
Lohifilee400g780kcal74.8g0g54g0g
Parsakaali pakaste Rainbow666g133kcal20g13.3g0g16.7g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g40g256kcal0.4g1.2g28.4g0g
Oliiviöljy 18g159kcal0g0g18g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2648g2712kcal198g30.6g202.8g38.6g
Valittu annoskoko1324g1356kcal99g15.3g101.4g19.3g
Annoskoko puolitettuna662g678kcal49.5g7.7g50.7g9.7g
Arvot/100g100g102kcal7.5g1.2g7.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151192