Mimpun lohi-katkarapu-perunasalaatti

Herkullinen proteiinipitoinen ruoka täynnä hyviä rasvoja.

Keitä perunat, lohko kuutioiksi.

Anna katkarapujen sulaa.

Pilko ja sekoita ainekset.

Mausta teelusikallisella sitruunapippuria ja lorauksella limemehua.

Ruohosipuli koristaa kivasti.

Jättämällä perunan pois, tulee möhnästä herkullinen täyte esim.

rieskoihin tai uuniperunaan tms.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 531 grammaa

Mimppu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sinihomejuusto, Pirkka 125g78g260kcal17g0.2g21.7g0g
Katkarapu pienet (pirkka)125g83kcal18.8g0g0.9g0g
Sipuli, kokonainen 50g63g17kcal0.8g3g0.1g0.4g
Peruna, uusi, keitetty, suolaa 500g387kcal8.4g80.1g1g5g
Lohi313g519kcal52.2g0g34.4g0g
Kermaviili (Ingman), annos 100g250g150kcal8g17.7g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2655g2830kcal210.4g202g126.2g10.8g
Valittu annoskoko1328g1415kcal105.2g101g63.1g5.4g
Annoskoko puolitettuna664g708kcal52.6g50.5g31.6g2.7g
Arvot/100g100g107kcal7.9g7.6g4.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=66274