Appelsiinikala

Yrttifondin sijaan Hummerifondia 1.5 rkl
appelsiinin kuoriraastetta puolen appelsiinin verran

Jaa filee 4 annospalaan ja mausta ne suolalla.

Vatkaa yhteen kerma, jauhot ja hummerifondi, hyvin pestyn appelsiinin kuoriraaste, timjami ja ruohosipuli.

Kaada seos laakeapohjaiseen kattilaan ja kiehauta.

Lisää kalapalat.

Anna kalan hautua kastikkeessa 6-7 minuuttia ilman kantta.

Koristele tuoreella timjamilla tai ruohosipulilla ja appelsiininkuoriraasteella.

Tarjoa uunijuuresten kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuhafile94g68kcal15.2g3.7g0.7g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g31g17kcal1g2g0.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.8g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Fondikuutio Yrttikimppu (Maggi), annos 15g2.3g9kcal0.1g0.5g0.8g0g
Appelsiinin kuori, annos 100g0.8g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Timjami 0g0.1kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli 3.1g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana266g197kcal32.8g14g4.2g0.4g
Valittu annoskoko133g98kcal16.4g7g2.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna67g49kcal8.2g3.5g1.1g0.1g
Arvot/100g100g74kcal12.3g5.3g1.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148136