Lohikiusaus

Ohje 10 hengelle: Paloittele 800 g fileoitua lohta.

Ripottele palasten päälle 1 tl suolaa, 0,5 dl sitruunan mehua ja 10 g tillisilppua.

Kääntele palasia ja anna maustua muutama minuutti.

Voitele uunivuoka öljyllä.

Lado vuokaan kerroksittain peruna-sipulisuikaleita (1,5 kg, pakaste) ja lohipalasia.

Päällimmäiseksi peruna-sipulisuikaleet.

Ripottele joka väliin perunasuikaleiden päälle hieman suolaa (yhteensä n. 1 tl) ja mustapippurirouhetta (yhteensä n. 1 tl). Lisää lopuksi 2 dl kermaa ja 2 dl ruokakermaa.

Paista uunissa 175 asteessa n. 50 minuuttia.

Mannas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifile40g66kcal6.7g0g4.4g0g
Perunasipulisekoitus 500g75g51kcal1.2g11.2g0.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl7.5g26kcal0.2g0.2g2.6g0g
Flora,ruoka,4%,10010g6kcal0.1g0.4g0.4g0.1g
Tilli tuore0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton2.5g0.5kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.5g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana272g301kcal16.6g24g15g0.2g
Valittu annoskoko136g151kcal8.3g12g7.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna68g75kcal4.2g6g3.8g0.1g
Arvot/100g100g111kcal6.1g8.8g5.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=40569