Poronkäristys lapin malliin

Laita valurautapata levylle lämpeämään.

Kuumenna pata ja lisää sitten silava.

Anna silavan ruskistua ja lisää sitten voi ja jäinen liha.

Ruskista liha.

Lisää sipuli, pippuri, suola ja vesi.

Anna lihan hautua hiljalleen poristen.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Suopursu54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha42g53kcal9g0g1.9g0g
Voi 40% rasvaa 4.2g16kcal0.1g0.1g1.7g0g
Sipuli (kuorittu)21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 67g0kcal0g0g0g0g
Pekoni, raaka (Pirkka), annos 50g7.5g21kcal1g0.1g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana286g196kcal21g3.2g10.8g1.4g
Valittu annoskoko143g98kcal10.5g1.6g5.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna72g49kcal5.3g0.8g2.7g0.4g
Arvot/100g100g69kcal7.3g1.1g3.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157585