Peruna porkkana lanttu juttu

Kuori ja pilko vihannekset, perunat kannattaa halkaista neljään veneen muotoiseen osaan, muut vihannekset noin 3cm paksuisiksi paloiksi.

Paista lihanpalat kera sipulin, sipulin voi joko paloa tai silputa, miten haluaa.

Valkosipulia voi laittaa maun mukaan.

Keitä perunoita 10minuuttia, muita vihanneksia 5min (eli sitte ku perunat ollu 5min ni panee loput sekaan)

laita kaikki ainekset oliiviöljyllä siveltyyn uunivuokaan.

Uunissa 175c noin tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1910 grammaa

Irski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan palapaistikuutio (Atria), annos 100g300g390kcal63g0g15g0g
Lanttu225g56kcal2.3g10.4g0.7g4.1g
Peruna, keskikokoinen 60g510g306kcal7.6g66.3g0.5g4.6g
Porkkana 285g93kcal1.8g15.8g0.6g7.3g
Sipuli 75g23kcal0.9g3.6g0.1g1.3g
Oliiviöljy 38g332kcal0g0g37.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2865g2400kcal151.2g192.2g108.8g34.6g
Valittu annoskoko1433g1200kcal75.6g96.1g54.4g17.3g
Annoskoko puolitettuna716g600kcal37.8g48.1g27.2g8.7g
Arvot/100g100g84kcal5.3g6.7g3.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=241319