Uunikala

Laita lohifilee uunivuokaan ja hiero sen pintaan suolaa, sekä laita sitruunapippuria.

Levitä creme bonjour tasaisesti kalan päälle.

Sitten lisää kuorittu, suikaloitu sipuli sekä jäiset katkaravut.

Laita kala uuniin kypsymään n.30-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee88g171kcal16.4g0g11.8g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%18g23kcal0.5g0.3g2.3g0g
Sipuli (kuorittu)26g7.1kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Katkarapu pienet (pirkka)13g8.7kcal2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana289g418kcal38.4g3.2g28.6g0.8g
Valittu annoskoko144g209kcal19.2g1.6g14.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna72g105kcal9.6g0.8g7.2g0.2g
Arvot/100g100g145kcal13.3g1.1g9.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116551