Lohisalaatti

Sulata siivilässä kuuman veden alla parsakaali.

Aloita lohifileiden ruskistaminen oliiviöljyn kanssa, hajoita kypsä lohi "silpuksi" pannuun lastan avulla ja lisää mausteita sekä sitruunamehua mielesi mukaan.

Kun lohi on kypsää, lisää 1 rkl valkosipulivoita ja jäiset pinaattipalat pannuun.

Ruskistele ja paistele kunnes pinaatti ja lohi ovat hyvää pataa keskenään (pinaatti sulanutta), lisää parsakaalit ja toinen voinappi.

Anna paistua ja lämmetä kunnolla, voi syödä sellaisenaan, kylmänä tai lämpimänä.

Helppo ja hyvää!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Aisana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattipakaste 150g22g3.1kcal0.4g0.1g0.1g0.3g
Lohifilee44g85kcal8.2g0g5.9g0g
Parsakaali pakaste Rainbow73g15kcal2.2g1.5g0g1.8g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g4.4g28kcal0g0.1g3.1g0g
Oliiviöljy 2g17kcal0g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana290g297kcal21.6g3.4g22.2g4.2g
Valittu annoskoko145g148kcal10.8g1.7g11.1g2.1g
Annoskoko puolitettuna73g74kcal5.4g0.9g5.6g1.1g
Arvot/100g100g102kcal7.5g1.2g7.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151192