Lohisalaatti

Sulata siivilässä kuuman veden alla parsakaali.

Aloita lohifileiden ruskistaminen oliiviöljyn kanssa, hajoita kypsä lohi "silpuksi" pannuun lastan avulla ja lisää mausteita sekä sitruunamehua mielesi mukaan.

Kun lohi on kypsää, lisää 1 rkl valkosipulivoita ja jäiset pinaattipalat pannuun.

Ruskistele ja paistele kunnes pinaatti ja lohi ovat hyvää pataa keskenään (pinaatti sulanutta), lisää parsakaalit ja toinen voinappi.

Anna paistua ja lämmetä kunnolla, voi syödä sellaisenaan, kylmänä tai lämpimänä.

Helppo ja hyvää!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Aisana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattipakaste 150g225g32kcal4.3g0.9g1.1g2.9g
Lohifilee450g877kcal84.1g0g60.7g0g
Parsakaali pakaste Rainbow750g150kcal22.5g15g0g18.7g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g45g288kcal0.5g1.3g31.9g0g
Oliiviöljy 20g179kcal0g0g20.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2979g3051kcal222.8g34.4g227.8g43.2g
Valittu annoskoko1490g1525kcal111.4g17.2g113.9g21.6g
Annoskoko puolitettuna745g763kcal55.7g8.6g57g10.8g
Arvot/100g100g102kcal7.5g1.2g7.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151192