Mimpun lohi-katkarapu-perunasalaatti

Herkullinen proteiinipitoinen ruoka täynnä hyviä rasvoja.

Keitä perunat, lohko kuutioiksi.

Anna katkarapujen sulaa.

Pilko ja sekoita ainekset.

Mausta teelusikallisella sitruunapippuria ja lorauksella limemehua.

Ruohosipuli koristaa kivasti.

Jättämällä perunan pois, tulee möhnästä herkullinen täyte esim.

rieskoihin tai uuniperunaan tms.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 531 grammaa

Mimppu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sinihomejuusto, Pirkka 125g8.7g29kcal1.9g0g2.4g0g
Katkarapu pienet (pirkka)14g9kcal2.1g0g0.1g0g
Sipuli, kokonainen 50g7g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Peruna, uusi, keitetty, suolaa 56g44kcal0.9g9g0.1g0.6g
Lohi35g58kcal5.9g0g3.9g0g
Kermaviili (Ingman), annos 100g28g17kcal0.9g2g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana299g318kcal23.6g22.6g14.2g1.2g
Valittu annoskoko149g159kcal11.8g11.3g7.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna75g80kcal5.9g5.7g3.6g0.3g
Arvot/100g100g107kcal7.9g7.6g4.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=66274