Appelsiinikala

Yrttifondin sijaan Hummerifondia 1.5 rkl
appelsiinin kuoriraastetta puolen appelsiinin verran

Jaa filee 4 annospalaan ja mausta ne suolalla.

Vatkaa yhteen kerma, jauhot ja hummerifondi, hyvin pestyn appelsiinin kuoriraaste, timjami ja ruohosipuli.

Kaada seos laakeapohjaiseen kattilaan ja kiehauta.

Lisää kalapalat.

Anna kalan hautua kastikkeessa 6-7 minuuttia ilman kantta.

Koristele tuoreella timjamilla tai ruohosipulilla ja appelsiininkuoriraasteella.

Tarjoa uunijuuresten kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuhafile110g79kcal17.9g4.3g0.8g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g37g20kcal1.1g2.4g0.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.9g3.2kcal0.1g0.6g0g0g
Fondikuutio Yrttikimppu (Maggi), annos 15g2.8g11kcal0.1g0.6g0.9g0g
Appelsiinin kuori, annos 100g0.9g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Timjami 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli 3.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g231kcal38.6g16.4g4.8g0.4g
Valittu annoskoko156g116kcal19.3g8.2g2.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna78g58kcal9.7g4.1g1.2g0.1g
Arvot/100g100g74kcal12.3g5.2g1.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148136