Lohisalaatti

Sulata siivilässä kuuman veden alla parsakaali.

Aloita lohifileiden ruskistaminen oliiviöljyn kanssa, hajoita kypsä lohi "silpuksi" pannuun lastan avulla ja lisää mausteita sekä sitruunamehua mielesi mukaan.

Kun lohi on kypsää, lisää 1 rkl valkosipulivoita ja jäiset pinaattipalat pannuun.

Ruskistele ja paistele kunnes pinaatti ja lohi ovat hyvää pataa keskenään (pinaatti sulanutta), lisää parsakaalit ja toinen voinappi.

Anna paistua ja lämmetä kunnolla, voi syödä sellaisenaan, kylmänä tai lämpimänä.

Helppo ja hyvää!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Aisana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattipakaste 150g24g3.3kcal0.4g0.1g0.1g0.3g
Lohifilee47g92kcal8.8g0g6.4g0g
Parsakaali pakaste Rainbow79g16kcal2.4g1.6g0g2g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g4.7g30kcal0.1g0.1g3.3g0g
Oliiviöljy 2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g320kcal23.4g3.6g23.8g4.6g
Valittu annoskoko156g160kcal11.7g1.8g11.9g2.3g
Annoskoko puolitettuna78g80kcal5.9g0.9g6g1.2g
Arvot/100g100g102kcal7.5g1.2g7.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151192