Poronkäristys lapin malliin

Laita valurautapata levylle lämpeämään.

Kuumenna pata ja lisää sitten silava.

Anna silavan ruskistua ja lisää sitten voi ja jäinen liha.

Ruskista liha.

Lisää sipuli, pippuri, suola ja vesi.

Anna lihan hautua hiljalleen poristen.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Suopursu54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha46g58kcal9.8g0g2g0g
Voi 40% rasvaa 4.6g17kcal0.1g0.1g1.8g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Mustapippuri 1.1g3.1kcal0.1g0.4g0g0.3g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 73g0kcal0g0g0g0g
Pekoni, raaka (Pirkka), annos 50g8.2g23kcal1.1g0.1g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g214kcal22.8g3.4g11.6g1.4g
Valittu annoskoko156g107kcal11.4g1.7g5.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna78g54kcal5.7g0.9g2.9g0.4g
Arvot/100g100g68kcal7.3g1.1g3.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157585