Peruna porkkana lanttu juttu

Kuori ja pilko vihannekset, perunat kannattaa halkaista neljään veneen muotoiseen osaan, muut vihannekset noin 3cm paksuisiksi paloiksi.

Paista lihanpalat kera sipulin, sipulin voi joko paloa tai silputa, miten haluaa.

Valkosipulia voi laittaa maun mukaan.

Keitä perunoita 10minuuttia, muita vihanneksia 5min (eli sitte ku perunat ollu 5min ni panee loput sekaan)

laita kaikki ainekset oliiviöljyllä siveltyyn uunivuokaan.

Uunissa 175c noin tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1910 grammaa

Irski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan palapaistikuutio (Atria), annos 100g33g43kcal6.9g0g1.6g0g
Lanttu25g6.1kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Peruna, keskikokoinen 60g56g33kcal0.8g7.2g0.1g0.5g
Porkkana 31g10kcal0.2g1.7g0.1g0.8g
Sipuli 8.2g2.5kcal0.1g0.4g0g0.1g
Oliiviöljy 4.1g36kcal0g0g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g262kcal16.4g20.8g12g3.6g
Valittu annoskoko156g131kcal8.2g10.4g6g1.8g
Annoskoko puolitettuna78g66kcal4.1g5.2g3g0.9g
Arvot/100g100g84kcal5.2g6.7g3.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=241319