Lohikeitto

Laita noin litra vettä kiehumaan, lisää kuutioiksi pilkottu lohifilee (n.300-400 g) kiehumaan.

Lisää suolaa ja mustapippuria.

Anna kalan kiehua hetken, lisää sitten n. 300-400 g perunasipulisekoitusta joukkoon kiehumaan.

Anna kiehua hetken, lisää sitten ruokakermaa 2 dl, ja lopuksi tilliä reilusti.

Anna hautua vielä jonkin aikaa, mausta tarpeen mukaan vielä suolalla ja mustapippurilla.

Amadina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilli tuore0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%17g27kcal0.4g0.4g2.5g0g
Rainbow perunasipulisekoitus29g19kcal0.5g4.4g0g0.4g
Vesi83g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee29g57kcal5.5g0g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana318g205kcal12.8g9.6g12.8g0.8g
Valittu annoskoko159g103kcal6.4g4.8g6.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna80g51kcal3.2g2.4g3.2g0.2g
Arvot/100g100g64kcal4g3g4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=31481