Appelsiinikala

Yrttifondin sijaan Hummerifondia 1.5 rkl
appelsiinin kuoriraastetta puolen appelsiinin verran

Jaa filee 4 annospalaan ja mausta ne suolalla.

Vatkaa yhteen kerma, jauhot ja hummerifondi, hyvin pestyn appelsiinin kuoriraaste, timjami ja ruohosipuli.

Kaada seos laakeapohjaiseen kattilaan ja kiehauta.

Lisää kalapalat.

Anna kalan hautua kastikkeessa 6-7 minuuttia ilman kantta.

Koristele tuoreella timjamilla tai ruohosipulilla ja appelsiininkuoriraasteella.

Tarjoa uunijuuresten kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuhafile113g81kcal18.3g4.4g0.8g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g38g21kcal1.2g2.4g0.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.9g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Fondikuutio Yrttikimppu (Maggi), annos 15g2.8g11kcal0.1g0.6g1g0g
Appelsiinin kuori, annos 100g0.9g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Timjami 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli 3.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana319g236kcal39.6g16.8g5.2g0.4g
Valittu annoskoko160g118kcal19.8g8.4g2.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna80g59kcal9.9g4.2g1.3g0.1g
Arvot/100g100g74kcal12.4g5.3g1.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148136