Mimpun lohi-katkarapu-perunasalaatti

Herkullinen proteiinipitoinen ruoka täynnä hyviä rasvoja.

Keitä perunat, lohko kuutioiksi.

Anna katkarapujen sulaa.

Pilko ja sekoita ainekset.

Mausta teelusikallisella sitruunapippuria ja lorauksella limemehua.

Ruohosipuli koristaa kivasti.

Jättämällä perunan pois, tulee möhnästä herkullinen täyte esim.

rieskoihin tai uuniperunaan tms.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 531 grammaa

Mimppu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sinihomejuusto, Pirkka 125g1g3.2kcal0.2g0g0.3g0g
Katkarapu pienet (pirkka)1.6g1kcal0.2g0g0g0g
Sipuli, kokonainen 50g0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Peruna, uusi, keitetty, suolaa 6.2g4.8kcal0.1g1g0g0.1g
Lohi3.9g6.5kcal0.7g0g0.4g0g
Kermaviili (Ingman), annos 100g3.1g1.9kcal0.1g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g35kcal2.6g2.4g1.6g0.2g
Valittu annoskoko17g18kcal1.3g1.2g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g9kcal0.7g0.6g0.4g0.1g
Arvot/100g100g106kcal7.8g7.2g4.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=66274