Lohisalaatti

Sulata siivilässä kuuman veden alla parsakaali.

Aloita lohifileiden ruskistaminen oliiviöljyn kanssa, hajoita kypsä lohi "silpuksi" pannuun lastan avulla ja lisää mausteita sekä sitruunamehua mielesi mukaan.

Kun lohi on kypsää, lisää 1 rkl valkosipulivoita ja jäiset pinaattipalat pannuun.

Ruskistele ja paistele kunnes pinaatti ja lohi ovat hyvää pataa keskenään (pinaatti sulanutta), lisää parsakaalit ja toinen voinappi.

Anna paistua ja lämmetä kunnolla, voi syödä sellaisenaan, kylmänä tai lämpimänä.

Helppo ja hyvää!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Aisana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattipakaste 150g25g3.5kcal0.5g0.1g0.1g0.3g
Lohifilee50g98kcal9.3g0g6.7g0g
Parsakaali pakaste Rainbow83g17kcal2.5g1.7g0g2.1g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g5g32kcal0.1g0.1g3.5g0g
Oliiviöljy 2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana331g339kcal24.8g3.8g25g4.8g
Valittu annoskoko166g170kcal12.4g1.9g12.5g2.4g
Annoskoko puolitettuna83g85kcal6.2g1g6.3g1.2g
Arvot/100g100g103kcal7.5g1.1g7.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151192