Mimpun lohi-katkarapu-perunasalaatti

Herkullinen proteiinipitoinen ruoka täynnä hyviä rasvoja.

Keitä perunat, lohko kuutioiksi.

Anna katkarapujen sulaa.

Pilko ja sekoita ainekset.

Mausta teelusikallisella sitruunapippuria ja lorauksella limemehua.

Ruohosipuli koristaa kivasti.

Jättämällä perunan pois, tulee möhnästä herkullinen täyte esim.

rieskoihin tai uuniperunaan tms.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 531 grammaa

Mimppu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sinihomejuusto, Pirkka 125g10g33kcal2.1g0g2.7g0g
Katkarapu pienet (pirkka)16g10kcal2.3g0g0.1g0g
Sipuli, kokonainen 50g7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Peruna, uusi, keitetty, suolaa 63g48kcal1g10g0.1g0.6g
Lohi39g65kcal6.5g0g4.3g0g
Kermaviili (Ingman), annos 100g31g19kcal1g2.2g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana332g354kcal26g25.2g15.6g1.4g
Valittu annoskoko166g177kcal13g12.6g7.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna83g88kcal6.5g6.3g3.9g0.4g
Arvot/100g100g107kcal7.8g7.6g4.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=66274