Lohisalaatti

Sulata siivilässä kuuman veden alla parsakaali.

Aloita lohifileiden ruskistaminen oliiviöljyn kanssa, hajoita kypsä lohi "silpuksi" pannuun lastan avulla ja lisää mausteita sekä sitruunamehua mielesi mukaan.

Kun lohi on kypsää, lisää 1 rkl valkosipulivoita ja jäiset pinaattipalat pannuun.

Ruskistele ja paistele kunnes pinaatti ja lohi ovat hyvää pataa keskenään (pinaatti sulanutta), lisää parsakaalit ja toinen voinappi.

Anna paistua ja lämmetä kunnolla, voi syödä sellaisenaan, kylmänä tai lämpimänä.

Helppo ja hyvää!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Aisana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattipakaste 150g250g35kcal4.7g1g1.2g3.2g
Lohifilee500g975kcal93.5g0g67.5g0g
Parsakaali pakaste Rainbow833g167kcal25g16.7g0g20.8g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g50g320kcal0.5g1.5g35.5g0g
Oliiviöljy 23g199kcal0g0g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3310g3390kcal247.4g38.4g253.4g48g
Valittu annoskoko1655g1695kcal123.7g19.2g126.7g24g
Annoskoko puolitettuna828g847kcal61.9g9.6g63.4g12g
Arvot/100g100g102kcal7.5g1.2g7.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151192