Poronkäristys lapin malliin

Laita valurautapata levylle lämpeämään.

Kuumenna pata ja lisää sitten silava.

Anna silavan ruskistua ja lisää sitten voi ja jäinen liha.

Ruskista liha.

Lisää sipuli, pippuri, suola ja vesi.

Anna lihan hautua hiljalleen poristen.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Suopursu54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha52g66kcal11.2g0g2.3g0g
Voi 40% rasvaa 5.2g20kcal0.1g0.1g2.1g0g
Sipuli (kuorittu)26g7kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Mustapippuri 1.2g3.5kcal0.1g0.5g0g0.3g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 83g0kcal0g0g0g0g
Pekoni, raaka (Pirkka), annos 50g9g26kcal1.3g0.1g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana358g245kcal26g3.8g13.4g1.4g
Valittu annoskoko179g122kcal13g1.9g6.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna89g61kcal6.5g1g3.4g0.4g
Arvot/100g100g68kcal7.3g1.1g3.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157585