Peruna porkkana lanttu juttu

Kuori ja pilko vihannekset, perunat kannattaa halkaista neljään veneen muotoiseen osaan, muut vihannekset noin 3cm paksuisiksi paloiksi.

Paista lihanpalat kera sipulin, sipulin voi joko paloa tai silputa, miten haluaa.

Valkosipulia voi laittaa maun mukaan.

Keitä perunoita 10minuuttia, muita vihanneksia 5min (eli sitte ku perunat ollu 5min ni panee loput sekaan)

laita kaikki ainekset oliiviöljyllä siveltyyn uunivuokaan.

Uunissa 175c noin tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1910 grammaa

Irski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan palapaistikuutio (Atria), annos 100g38g49kcal7.9g0g1.9g0g
Lanttu28g7kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Peruna, keskikokoinen 60g64g38kcal1g8.3g0.1g0.6g
Porkkana 36g12kcal0.2g2g0.1g0.9g
Sipuli 9g2.8kcal0.1g0.4g0g0.2g
Oliiviöljy 4.7g42kcal0g0g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana358g300kcal19g24g13.8g4.4g
Valittu annoskoko179g150kcal9.5g12g6.9g2.2g
Annoskoko puolitettuna90g75kcal4.8g6g3.5g1.1g
Arvot/100g100g84kcal5.3g6.7g3.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=241319