Lohikeitto sunnuntaina

Lisää kalaliemeen muutama laakerin lehti, valko- ja maustepippuri, suikaloidut kasvikset ja kalapalat.

Keitä kypsäksi, lisää kerma, nokare voita ja paljon tilli- ja persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee38g73kcal7g0g5.1g0g
Peruna, vanha, kuorittu 31g24kcal0.6g4.8g0.1g0.3g
Porkkana 16g5.1kcal0.1g0.9g0g0.4g
Palsternakka 9g6kcal0g1.1g0g0.4g
Sipuli 7.5g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g0.7g0.5kcal0.1g0.1g0g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl13g45kcal0.2g0.4g4.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.2g9kcal0g0g1g0g
Tilli, tuore 1.2g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana359g330kcal16.2g15.4g21.8g2.4g
Valittu annoskoko179g165kcal8.1g7.7g10.9g1.2g
Annoskoko puolitettuna90g83kcal4.1g3.9g5.5g0.6g
Arvot/100g100g92kcal4.5g4.3g6.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101402