Uunikala

Laita lohifilee uunivuokaan ja hiero sen pintaan suolaa, sekä laita sitruunapippuria.

Levitä creme bonjour tasaisesti kalan päälle.

Sitten lisää kuorittu, suikaloitu sipuli sekä jäiset katkaravut.

Laita kala uuniin kypsymään n.30-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee11g21kcal2g0g1.5g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%2.2g2.8kcal0.1g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Katkarapu pienet (pirkka)1.6g1.1kcal0.2g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g52kcal4.6g0.4g3.6g0.2g
Valittu annoskoko18g26kcal2.3g0.2g1.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g13kcal1.2g0.1g0.9g0.1g
Arvot/100g100g145kcal12.8g1.1g10g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116551