Mimpun lohi-katkarapu-perunasalaatti

Herkullinen proteiinipitoinen ruoka täynnä hyviä rasvoja.

Keitä perunat, lohko kuutioiksi.

Anna katkarapujen sulaa.

Pilko ja sekoita ainekset.

Mausta teelusikallisella sitruunapippuria ja lorauksella limemehua.

Ruohosipuli koristaa kivasti.

Jättämällä perunan pois, tulee möhnästä herkullinen täyte esim.

rieskoihin tai uuniperunaan tms.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 531 grammaa

Mimppu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sinihomejuusto, Pirkka 125g1.1g3.7kcal0.2g0g0.3g0g
Katkarapu pienet (pirkka)1.8g1.2kcal0.3g0g0g0g
Sipuli, kokonainen 50g0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Peruna, uusi, keitetty, suolaa 7g5.4kcal0.1g1.1g0g0.1g
Lohi4.4g7.3kcal0.7g0g0.5g0g
Kermaviili (Ingman), annos 100g3.5g2.1kcal0.1g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g40kcal2.8g2.6g1.8g0.2g
Valittu annoskoko19g20kcal1.4g1.3g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g10kcal0.7g0.7g0.5g0.1g
Arvot/100g100g106kcal7.5g7g4.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=66274